Byggerådgivning hos bolig-tjek.dk

Medarbejderne i Bolig-Tjek ApS har mere end 15 års erfaring med byggerådgivningsopgaver i hele Danmark

Bolig-Tjek ApS udfører bla. med løbende tilsyn samt rådgivningsopgaver i forbindelse med opførelse af enfamiliehuse, rækkehuse, flerfamiliehuse og etagebyggeri samt tilbygninger og ombygninger.

Hos Bolig-Tjek ApS er det altid en byggesagkyndig, som udfører tilsyns- og rådgivningsopgaver.
Vores store viden fra arbejde med tilstandsrapporter og energimærker, medfører et naturligt, og stort fokus på at skabe en tryg byggeperiode, hvor I ikke selv skal holde styr på bla. byggemøder, aftaler med håndværkere osv.

Rådgivnings- og tilsynsopgaver hos Bolig-Tjek ApS afsluttes altid med en fejl- og mangelgennemgang, udført af byggesagkyndig, så I ikke flytter ind i en bolig, der ikke er bygget håndværksmæssigt korrekt.

Bolig-Tjek ApS udfører også afleveringsforretninger samt 1- og 5-års eftersyn af alle typer byggeri - her er det også altid byggesagkyndig, som udfører opgaverne.

Bolig-Tjek ApS har desværre erfaret at flere sparer udgifterne til, at lade en uvildig byggesagkyndig hjælpe med afleveringsforretninger.
Dette kan let skabe uheldige situationer for Jer som bygherre, da man typisk har betalt håndværkerne inden de har afleveret håndværksmæssig korrekt udført byggeri.I kan altid kontakte os uforpligtende og få et godt råd

Kontakt os

© 2018 Bolig Tjek ApS. All rights reserved - Bewise